Jascha Stockholm är ett skandinaviskt modemärke för den moderna kvinnan. Vi kallar vår filosofi för Scandinavian Everyday Clothing – sofistikerat och bärbart mode för alla tillfällen. Varumärket drivs av bröderna Jascha, Jonas och Marc som vuxit upp i en familj där modeskapande stått i centrum.

 
Vi är baserade i Stockholm. Liksom staden själv hämtar vi inspiration från den skandinaviska stiltraditionen och blandar med internationella impulser. Vår ambition är att skapa samtida men ändå tidlöst mode.
 
Långsiktighet är ett ledord för oss. Det gäller både design och material. För varje säsong uppdaterar vi kollektionen med nya färger, mönster och snitt men grunden är densamma: stilsäkert mode för den moderna kvinnan. Det ska vara enkelt att hitta en klänning, blus eller kappa som sitter perfekt. Många modeller är återkommande favoriter i våra kunders garderober.
 
Grunden för hållbara plagg är bra material. Vi arbetar i få material som vi känner väl och med hjälp av noga utvalda producenter kan vi säkerställa kvaliteten i alla led. Våra tyger tillverkas i Frankrike och ullen till våra kappor hämtar vi från en liten italiensk producent utanför Florens. Majoriteten av Jascha Stockholms tillverkning sker inom Europa. På så vis kan vi erbjuda våra kunder pålitlig och hög kvalitet.
 
Välkommen till vår värld!