My Cart

Close

Butikssäljare sökes

Jascha Stockholm är ett svenskt varumärke som designar, marknadsför och distribuerar skandinaviskt samtida mode. Varumärket grundades 2001 och bedriver idag en mindre butikskedja i Stockholms innerstad, egen E-handel www.jascha.se samt distribution till externa modebutiker och kedjor.

Jascha Stockholm letar efter dig som har ett stort intresse för mode och vill göra skillnad i ett mindre dynamiskt svenskt varumärke.

Om tjänsten

Jascha Stockholm strävar efter att digitalisera och utveckla sina fysiska butiker för att skapa ett relevant och modernt butikskoncept. Varumärket söker en person som vill ta en aktiv roll i utvecklingen av detta.

Som butikssäljare hos Jascha Stockholm arbetar du gemensamt i ett försäljningsteam för att uppnå verksamhetens mål, implementering av nya digitala verktyg och utveckling av butikskonceptet. Du jobbar aktivt med försäljning och marknadsföring av varumärkets produkter. Du har ett stort och genuint intresse för mode, kundservice och försäljning. Du är lyhörd och väl insatt i sortimentet du erbjuder. Som butikssäljare agerar du självklart som en ambassadör för varumärket.

Din profil

- Minst 3 års erfarenhet av heltidsjobb inom butiksförsäljning med fokus på mode

- En dokumenterat god säljare

- Positiv och engagerad

- Intresse för mode och en känsla för stil

- Har ett stort sälj- och kundfokus

- Lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kollegor

- Öppen för feedback

Anställningsform

- Heltid 100%

- Provanställning 6 månader tillämpas

- Månadslön där nivån sätts efter erfarenhet och meriter. Dock lägst enligt kollektivavtal

- Utöver fast lön utgår bonus enligt separat överenskommelse

- Semestervillkor enligt kollektivavtal

För att söka tjänsten skicka din ansökan till  VD Jonas Melin jonas@jascha.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt till: jonas@jascha.se

Välkommen med din ansökan!